A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

"Круче всех"

Дата: 08.10.2019 08:04
Кількість переглядів: 128

      5 жовтня Зіньківщина із захватом дивилася на юних талановитих вихованців ансамблю ложкарів “Колорит” Зіньківського будинку дитячої та юнацької творчості, які майстерно навчали грати на ложках ведучих програми “Круче всех” Андрія Даманського та Андрія Данилевича, влаштувавши справжнє змагання між командами.

     Ведучих програми цікавило все: як проходять репетиції, в яких конкурсах брали участь і чи перемагали, про що мріють, як і ким створюються ритмічні малюнки до музичних композицій. На що отримали відповідь від керівника ансамблю Віктора Мильченка: композиції для гри на ложках створює не тільки він, а і його вихованці..

    Світлана Олексенко, Антон Божинський, Віталій Мосенцев, Данило Пошивайло, Максим Храпач виконали відому композицію зіркового виконавця Монатіка  “Love IT ритм”. Після виступу на грудях вихованців засяяли медалі “Круче всех”. Кожен отримав рюкзак повний солодощів.

      Найбільшим сюрпризом для дітей стало відеозвернення до них самого Монатіка, а також подарунок — квитки на концерт, де вони змогли особисто поспілкуватися з кумиром, взяти автографи, запросивши його до себе в колектив; вручили подарунки, серед яких — іменні ложки.

        Завдяки організаторам передачі “Круче всех”  була здійснена мрія дітей.  

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень