A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Розпочався 2020-2021 навчальний рік

Дата: 02.09.2020 08:44
Кількість переглядів: 192

        Віртуальне МО : Календар учителя на 2020-2021 н.р.

       Зі святковими лінійками, але у незвичному форматі, в умовах пандемії коронавірусу, на Зіньківщині стартував новий навчальний рік. 22 заклади загальної середньої освіти Зіньківського району відкрили двері для 2238 здобувачів освіти. Теплі осінні барви та золоте проміння сонця особливо радо вітали 220 першокласників, які зустрілися з своєю першою вчителькою.  Для них цей день був особливим і хвилюючим, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень,  до самостійного життя.  

   Освітній процес у закладах загальної середньої освіти здійснюватиме 356 основних педагогічних працівників та 203 працівників обслуговуючого і технічного персоналу.

     Послуги з дошкільної освіти надаватимуть 22 заклади (17 автономних, 2 навчально-виховні комплекси та 3 структурні підрозділи). Освітній процес забезпечуватимуть 86 педагогічних працівників та 97 працівників обслуговуючого і технічного персоналу. Дошкільні заклади освіти відвідуватиме 728 вихованців, не беручи до уваги карантинні вимоги, які будуть зараховані у 41 навчальну групу. Зменшення чисельності дошкільнят не передбачається. 

        Послуги з позашкільної освіти надаватиме будинок дитячої та юнацької творчості, станція юних техніків та спортивна школа, які розміщені у м.Зінькові. Чисельність вихованців залишиться сталою і нараховуватиме близько 850 осіб.

      Підвіз дітей і працівників забезпечуватиме дев’ять шкільних автобусів. Надаватимуть допомогу у підвозі місцеві підприємства та міська і сільські ради. Потребуватимуть підвезення близько 450 дітей закладів загальної середньої освіти, що проживають у сільській місцевості.

      В цілому гарний вигляд мають більшість закладів освіти. Якісно проведено ремонт навчальних приміщень, коридорів, рекреацій. Проведено пофарбування, по мірі можливості і потреби проведено заміну лінолеумного покриття підлог, замінено освітлювальні прилади, відремонтовано меблі.

      У закладах освіти району здійснюються усі відповідні заходи щодо виконання вимог постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 «Про затвердження  протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

     Дорогі учні та батьки, шановні вчителі! Від щирого серця зичимо  вам втілення всіх найзаповітніших мрій, міцного здоров`я та наснаги на нові звершення! Нехай у нашій прекрасній країні пануватиме мир, у родинах – добробут, а новий навчальний рік принесе тільки позитивний досвід!

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень