A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Участь у проєкті «Флагмани освіти України»

Дата: 10.02.2020 10:22
Кількість переглядів: 136

     Вже 10 років і Україні діє загальнонаціональна програма «Флагмани освіти України», спрямована на багатогранне висвітлення історії навчальних закладів та вшанування тих, хто скромно і працьовито навчає та виховує молоде покоління. Щорічно плеяда лідерів освіти поповнюється новими іменами.

     У 2019 році участь в  проєкті «Флагмани освіти України» взяв і Човно-Федорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів і разом з іншими учасниками піднявся на почесний п’єдестал загальнонаціонального визнання.

      Інформація про діяльність закладу освіти розміщена в Книзі пошани освітян, яка має назву як і сам проєкт «Флагмани освіти України». Зокрема, в цій книзі серед інших досягнень Човно-Федорівського закладу загальної середньої освіти, розміщені матеріали про справжню скарбницю для здійснення успішного навчально-виховного процесу –  зразковий музей історії села та школи, керівником якого є вчитель вищої категорії, учитель-методист  Жолоб Людмила Іванівна.     Не меншої уваги заслуговує  і ляльковий театр «Коза-дереза», створений у 2013 році вчителями початкових класів Манойло Тетяною Іванівною та Скакун Наталією Григорівною і є особливою гордістю колективу школи. 

     Відзначено також і співпрацю Човно-Федорівського закладу загальної середньої освіти з органами місцевого самоврядування, Зіньківської районної ради, відділу освіти, завдяки чому  заклад значно покращив свою матеріально-технічну базу.

     Кредо педагогів цього закладу освіти -  «Ми не намагаємося стати кращими за інших, ми прагнемо завтра стати кращими за нас сьогоднішніх».

      Тож недарма за підсумками  загальнонаціонального проєкту «Флагмани освіти України» Човно-Федорівський освітній заклад  нагороджено Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток національної системи освіти за підписом директора інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України Івана Беха, а також Почесною грамотою за вагомий внесок у справу навчання та виховання молоді, сприяння духовному збагаченню нації за підписом Народного депутата України Юрія Павленка.

     Директор закладу освіти Троцька Валентина Петрівна нагороджена орденом «Флагман освіти України».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень