A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 05.10.2018 10:39
Кількість переглядів: 95

     У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, коли в лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти.

     З цієї нагоди, 04 жовтня в районному будинку культури відбулися урочистості, які зібрали в дружнє тепле коло велику освітянську родину та стали справжнім виявом людяності і доброти, пошани до педагога.

   Зі словами вдячності та щирими побажаннями до працівників освіти району звернувся голова районної ради С.В.Нерозя: «Шановні вчителі, викладачі, дорогі ветерани педагогічної діяльності, натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Зіньківщини! Нехай слово вчителя буде завжди святим і чистим, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє юними талантами, яскравими особистостями, які прославляться визначними перемогами та збагатять наш район новими досягненнями».

     З нагоди професійного свята освітян району привітав виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації А.В.Водолага: «Немає в суспільстві жодної людини, яка б досягнувши найменших висот, не була б вдячна своїм вчителям. І хоч є певні труднощі в реформуванні освітянської галузі району, впевнений, що ми разом, спільними зусиллями, їх подолаємо» та побажав міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! 

     Традиційно, керівники району, нагородили грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та відділу освіти Зіньківської райдержадміністрації, з врученням квітів, кращих працівників освіти району.

  

     

     Сьогодні педагогічна родина Зіньківського району поповнилася молодими учителями. Нових колег привітали та вручили на добру згадку символічні подарунки начальник відділу освіти Ю.П.Дахно та голова РК Профспілки Р.М. Попович. У своєму вітальному слові вони зазначили: «Професія освітянина – одна з найважливіших у суспільстві. Виховуйте, навчайте, оберігайте найцінніший наш скарб – Дитину. Нехай сторицею віддасться вам турбота, увага, любов, знання, якими ви так щедро ділитеся зі своїми вихованцями».

 

     

     Святковий настрій та позитивні емоції подарували присутнім артисти районного Будинку культури та дитячі колективи позашкільних закладів освіти району. 

     

     День освітянина – свято, що залишається з нами назавжди. Тому побажання всім колегам нових вагомих здобутків на освітянській ниві, успіхів у всіх справах, оптимізму й упевненості у завтрашньому дні! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень