A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Освітян Зіньківщини привітали з професійним святом

Дата: 07.10.2019 10:52
Кількість переглядів: 138

     Щорічно, в першу неділю жовтня, всі освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти. Напередодні в кожному куточку країни проходять урочисті святкування з цієї нагоди. Не винятком став і Зіньківський район.

      3  жовтня, у районному будинку культури вітали всіх, для кого відлік часу ведеться дзвінками та уроками, для кого головне в житті – дитяча посмішка та дитяча довіра, всіх, для кого виховання – це поклик, а навчання - життя.

      Напевно у тому, що це свято відзначаємо восени, є своя закономірність. Осінь – пора збору врожаю, пора, коли  природа щедро віддячує людям, які своїми руками вирощували й плекали урожай. А вчитель – це той же сіяч та садівник на ниві суспільного буття, котрий вирощує зерна мудрості, справедливості, добра, людяності.

     Зі словами вдячності та щирими побажаннями до працівників освіти району звернулися голова районної ради С.В.Нерозя, депутат обласної ради, директор Державної спеціалізованої художньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішні» імені Василя Кричевського Л.М. Овчаренко, перший заступник голови райдержадміністрації М.І. Хоменко та секретар міської ради В.М. Чикало. Нових колег, якими поповнилася педагогічна родина Зіньківського району, привітали та вручили на добру згадку символічні подарунки начальник відділу освіти Ю.П. Дахно та голова РК Профспілки Р.М. Попович.

     У рамках святкування, з нагоди професійного свята, кращих педагогів району було нагороджено грамотами за багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління. 

    Подарунком для освітян став святковий концерт, який підготували артисти та аматори комунального закладу «Районний Будинок культури», дитячі колективи позашкільних закладів освіти району. Теплі та яскраві музичні номери створили атмосферу радості, затишку і душевності.

 

???µ???????? ???µ?????·??: ?«?????????????????????° ???????°?????????? ???????????? ???????????????°????, ?????? ?????????? ?????·???????µ, ?????±???µ ???° ?????????µ ?? ???????????? ???µ????????¦?»

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень