A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Проведено огляд готовності закладів освіти району до роботи в новому навчальному році

Дата: 30.08.2019 11:08
Кількість переглядів: 95

      Підготовка закладів освіти до нового навчального року – досить відповідальний та серйозний процес, який включає в себе заходи, спрямовані на перевірку дотримання безпечних умов, санітарного регламенту, покращення умов перебування учнів, вихованців і працівників у закладах освіти в період навчання та зміцнення матеріально-технічної бази.

     Відповідно до наказу відділу освіти, протягом 12-15 серпня цього року проведено об’їзд-огляд стану готовності закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти до нового навчального року.

     Огляд  показав, що для створення більш комфортних умов для учасників освітнього процесу колективами всіх освітніх закладів району проведено якісний ремонт класних кімнат, коридорів, підсобних приміщень, спортивних споруд.

     На учнів 1-х класів у всіх школах чекають класи, які оснащенні новими меблями, мультимедійним обладнанням та оргтехнікою за стандартами Нової української школи. Вчителями майбутніх першокласників проведена робота по створенню освітніх осередків та підготовці дидактичного матеріалу.

     За висновками комісії, що здійснювала огляд визначено, що всі освітянські заклади Зiнькiвського району готові до роботи в новому 2019-2020 навчальному році.

     Педагоги та працівники освітніх закладів району наполегливо та сумлінно виконали свою роботу для того, щоб зустріти дітей у стінах оновлених, комфортних та безпечних шкіл та садочків.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень