A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбувся І етап чемпіонату України «Стрімкий м’яч» з гандболу

Дата: 16.10.2018 11:16
Кількість переглядів: 102

           З 05 по 07 жовтня 2018 року у місті Зінькові на базі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу ім. В. П. Літвішка відбувся І етап чемпіонату України «Стрімкий м’яч» з гандболу серед юнаків та дівчат 2005-2006 рр. н.

     Парад відкриття змагань  відбувся за участі виконуючого обов'язки голови Зіньківської райдержадміністрації А.В.Водолаги, заступника начальника відділу освіти Зіньківської райдержадміністрації  В.Д.Бузовського,  а також голови Федерації гандболу Полтавської області В.А.Грабка.

     Команду юнаків Зіньківської СДЮСШОР представляли вихованці тренера-викладача з гандболу Хорольського Сергія Миколайовича. Суперниками команди юнаків  Зіньківської СДЮСШОР стали: ДЮСШ №1 м. Полтава, КДЮСШ м. Вишгород, ДЮСШ м. Кам’янка-Бузька.

     За підсумками трьох матчевих днів  команда юнаків Зіньківської СДЮСШОР здобула перемогу над усіма суперниками і продовжить боротьбу за першість у наступному етапі даних змагань.

     Команду дівчат Зіньківської СДЮСШОР представляли підопічні тренера-викладача з гандболу Копиці Володимира Олексійовича. Для команди дівчат Зіньківської СДЮСШОР суперниками стали:ДЮСШ «Барса» м. Шостка, ДЮСШ смт. Васелинове, КДЮСШ м. Вишгород.

     За підсумками матчевих зустрічей команда дівчат Зіньківської СДЮСШОР зайняла ІІ місце і також перейшла до наступного етапу змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень