A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 30.05.2018 13:16
Кількість переглядів: 100

 

Дорогі учні, батьки, освітяни !

     Щиро вітаємо зі святом Останнього дзвоника, кришталевий голос якого пролунав над усіма школами району.

     2017/2018 навчальний рік традиційно заврожаїв на освітянський ниві Зіньківщини щедрим ужинком талантів, яск­равих осо­би­с­то­стей та визначних перемог наших школярів у тво­р­чих конкурсах, олім­піадах, спортивних змаганнях. І ці досягнення – результат спі­ль­ної пра­ці ді­тей, учителів і батьків.

    Найбільш хвилюючим свято Останнього дзвоника є для одинадцятикласників. Дорогі випускники! Зі світлою печаллю й щемом, ви востаннє ста­нете на шкільний поріг, а травневий прощальний вальс буде провісником майбутніх незвіданих доріг. Гіркота розлуки і спалах надії, сподівання на зу­стріч і мільйон мрій сповнюють сьогодні серця ваших батьків і вчителів, які одинадцять років плекали ваше дитинство, дарували свою мудрість, тур­боту, любов.

     А от для шкільної дітвори завершення навчального року зна­менується початком улю­б­ле­них канікул, які дарують цікаві враження, позитивні емоції та задоволення.

     Глибоко вдячні педагогам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
     Щастя всім, добра, натхнення на нові щедрі засіви та ужинки! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень