A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2019 13:57
Кількість переглядів: 776

 

  Дорогі учні, шановні освітяни та батьки!

 

     Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Зіньківщини. Для одинадцятикласників малиновий передзвін шкільного дзвоника не лише стає символом прощання з дитинством, а й відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Попереду у вас, дорогі випускники, – нові вершини й досягнення. А головне – непросте життя, у якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки й відповідати за прийняті рішення. Попереду найскладніше – учитися жити, і найприємніше – бути щасливим.

     А от для шкільної дітвори свято Останнього дзвоника знаменується не лише гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, учителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.

     У цей святковий день хочеться висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

     Бажаємо всім міцного здоров'я та особистого щастя, мира і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?·?? ???????????? ???????°???????????? ???·???????????° ???°????????????

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень