A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Шановні педагоги, працівники та ветерани освітянської ниви, приймайте щирі вітання  з нагоди професійного свята та сердечну вдячність за самовідданість, вірність обов'язку і покликанню!

Дата: 03.10.2018 14:32
Кількість переглядів: 98

     День працівників освіти святкується в чудову осінню пору. І це – невипадково, адже посмішка осені така ж замислена, як ваша мудрість і розважливість; погляд -  виразний і яскравий, як креативний підхід до освітнього процесу; хода ж у осені легка і впевнена, як методи, завдяки яким ви розкриваєте обдарування своїх вихованців, учнів. А ваша професійна компетентність змальована золотими фарбами чудової пори.

     Сьогодні освітянська родина Зіньківщини об’єднує педагогів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, - всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Ви - надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, натхненні,  а головне – знаючі, компетентні фахівці. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. В умовах суперечливого сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

     Низький уклін вам, дорогі колеги, за професіоналізм, витримку, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива врожаїться новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово педагога буде завжди святим і чистим на землі.  Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

     Зі святом вас, дорогі освітяни!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень