A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

У закладах освіти Зіньківського району продовжується здійснення моніторингу робочою групою з дотримання карантинних вимог

Дата: 24.09.2020 14:50
Кількість переглядів: 110

      У закладах освіти Зіньківського району продовжується здійснення моніторингу робочою групою з дотримання карантинних вимог щодо Постанови від 22.08.2020  №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

     При перевірках звертається особлива увага на розробку алгоритмів дій під час навчально-виховного процесу та на випадок надзвичайної ситуації, пересування здобувачів освіти між навчальними кабінетами, використання розмітки на підлозі, що полегшує організацію двостороннього руху коридорами, необхідні умови для дотримання правил особистої гігієни (рукомийники, рідке мило, паперові рушники або електросушарки для рук, антисептичні засоби), температурний скринінг, забезпеченість та утилізацію засобів індивідуального захисту, посилення роз’яснювальної роботи з працівниками, батьками та учнями.

       Станом на 24 вересня  здійснено перевірку 27 закладів освіти. Порушень вимог постанови Міністерства охорони здоров’я України № 50 від 22.08.2020  не виявлено. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень