A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Розпочато роботу пришкільних таборів

Дата: 05.06.2018 15:11
Кількість переглядів: 103

     Картинки по запросу розпочато роботу пришкільних таборів фото

     З 1 червня 2018 року розпочали роботу 23 заклади відпочинку. 14 днів учні перебуватимуть у пришкільних таборах. На них очікує цікава різноманітна культурно-масова програма.

     Організація шкільних оздоровчих таборів одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період. Табір виконує дуже важливу місію оздоровлення і виховання дітей.

         З метою перевірки роботи таборів та належного і якісного в них харчування дітей, 5 червня, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Зіньківського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби у Зіньківському районі  СМ.Силка  разом із працівниками відділу освіти райдержадміністрації здійснили об’їзд пришкільних таборів відпочинку, що розпочали свою роботу. Зокрема, обстежено пришкільний  табір, що функціонує  на базі філії «Зіньківська загальноосвітня школа І ступеня» опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ №1» .

     В ході перевірки оглянуто  документацію закладу відпочинку, дотримання законодавства щодо забезпечення умов оздоровлення та відпочинку дітей;

якість організації харчування (забезпеченість продуктами харчування, овочами та фруктами);

    Перевіркою встановлено, що утримання харчоблоку,  забезпечення холодильним та тепловим обладнанням, питний режим оздоровчого  закладу в основному відповідають санітарно – епідеміологічним вимогам. В  їдальні знаходилося меню на день, яке підписане відповідальними особами, харчування дітей збалансоване .

         Медичний огляд працівників оздоровчого закладу  пройдений  повністю, порушень не виявлено.

        Побажаємо дітям продуктивно відпочити, набратися яскравих вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень