A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

СТАРТУВАВ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 06.09.2018 16:06
Кількість переглядів: 94

      

     Святом знань, мудрості, молодості та надії розпочався новий навчальний рік  в закладах загальної середньої освіти району, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

     3 вересня на Зіньківщині пройшли святкові лінійки, урочистості, які поєднували в собі українську символіку, патріотичні кольори,  піднесений  настрій.
     Для учнів це свято  знаменує початок досягнення нових знань і підкорення нових шкільних вершин. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Саме для маленьких громадян нашої держави 2018-2019 рік по справжньому особливий, адже саме для них, зараз вперше створене освітнє середовище «Нова українська школа», написані нові програми та видані нові підручники.

     Не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі завдання та досягати нових звершень, розвивати свій інтелект, зростати духовно, продовжувати кращі традиції наших славетних земляків,  цінувати своїх батьків та учителів бажали присутнім гості урочистостей.

     На завершення,  пролунав  гомінкий шкільний  дзвінок, що сповістив про старт нового навчального року та покликав на Перший урок.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень