A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

«Стрімкий м’яч»

Дата: 24.10.2019 16:16
Кількість переглядів: 88

       З 18-20 жовтня 2019 року на базі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу ім. В. П. Літвішка відбулися відбіркові ігри чемпіонату України «Стрімкий м’яч» з гандболу серед команд юнаків та дівчат 2006 року народження.

       У зазначені терміни І етап змагань серед команд юнаків проводився ще у трьох містах України: Запоріжжі, Овідіополі та Сквирі, а у дівчат – у Кропивницькому та Ужгороді.

    За підсумками відбіркових ігор команда юнаків Зіньківської СДЮСШОР, поступившись команді ДЮСШ м. Вишгорода, набрала 4 очки та зайняла ІІ місце у таблиці результатів.

      Команда дівчат Зіньківської СДЮСШОР зазнала поразки від команди ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Києва та зайняла ІІ місце у турнірній таблиці.

       Згідно регламенту про проведення змагань, команди, які зайняли місця з 1 по 3, зустрінуться у фіналі, який відбудеться у березні місяці 2020 року.

    Команду юнаків Зіньківської СДЮСШОР представляли вихованці тренерів-викладачів Фесуна Володимира та Дмитра Журавля: Рибалко Владислав, Рибалко Ярослав, Калініченко Артем, Плінча Денис, Кривобік Руслан, Федоров Данило, Курмаз Богдан, Озеров Олександр, Бражник Антон, Ярошенко Валентин, Блажко Артем, Чемерис Владислав, Рудь Єгор, Тоцький Антон, Білан Артем.

    Команду дівчат Зіньківської СДЮСШОР представляли вихованки тренера-викладача Володимира Копиці: Павловська Алла, Хоменко Карина, Ревенко Ірина, Кулинич Тетяна, Варава Юнна, Горбачевська Софія, Оборожня Ольга, Прокопцова Ірина, Івашкевич Анна, Василинка Поліна.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень