A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Проведено обласний огляд-конкурс за підсумками роботи ДЮСШ, СДЮСШОР у 2020 році

Дата: 19.02.2021 15:56
Кількість переглядів: 175

Відповідно до Положення про проведення обласного огляду-конкурсу дитячо-юнацьких спортивних шкіл і спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву системи освіти проведено обласний огляд-конкурс за підсумками роботи ДЮСШ, СДЮСШОР у 2020 році. В огляді-конкурсі взяли участь 13 дитячо-юнацьких спортивних шкіл та Зіньківська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гандболу імені В. П. Літвішка Зіньківської міської ради Полтавської області.

Враховуючи результати проведеного огляду-конкурсу, наказом № 2 від 01 лютого 2021 року «Про підсумки обласного огляду-конкурсу ДЮСШ, СДЮСШОР системи освіти за 2020 рік» Полтавського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України,  Зіньківська СДЮСШОР нагороджена грамотами  :

-  за кращий заклад серед  дитячо-юнацьких спортивних шкіл ;

-  Трикоз Тетяна Олексіївна – директор -  за показники організаційної  роботи закладу;

- команда юнаків 2007 року народження (тренер Дмитро Журавель), за ІІІ місце у чемпіонаті України «Стрімкий м’яч» з гандболу;

 

  • команда юнаків 2005 року народження у складі збірної команди Полтавської області (тренери: Сергій Хорольський, м. Зіньків, Олександр Горський м. Полтава), за  IV місце у чемпіонаті України «Дитяча ліга» з гандболу;

 

 

- за показниками підготовки команд до змагань з олімпійських видів спорту -  кращі тренери з гандболу: Володимир Копиця, Сергій Хорольський, Володимир Фесун, Дмитро  Журавель, Віталій Яценко, Олександр Рогович.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень