A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулися обласні змагання з лижних перегонів

Дата: 26.02.2021 08:06
Кількість переглядів: 179

 

     25 лютого, під егідою Департаменту освіти та науки Полтавської обласної державної адміністрації, за сприяння Національного олімпійського комітету України та Полтавського обласного відділення «Філія комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України», за підтримки керівництва Зіньківської міської ради у Бобрівницькому лісі відбулися обласні лижні перегони серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти 2004-2005 р.н. та 2006-2007 р.н..

     Дівчата долали трасу завдовжки 2 км, а юнаки – 3 км.

    До нашого міста з’їхалися команди трьох загальноосвітніх закладів Полтавського району.

  У загальному підсумку перше місце завоювали учні опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1» Зіньківської міської ради. На другому місці спортсмени із Великобудищанської середньої школи Диканської громади, на третьому – учасники з опорного закладу «Нехворощанський заклад загальної середньої освіти» Новосанжарського району.

     Переможцям і призерам змагань вручили медалі, кубки, грамоти, подарунки та грошові премії. Щиро вітаємо переможців, тренерів та усіх учасників лижних змагань! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, оптимізму і натхнення!

 

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень