A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбувся онлайн-семінар заступників директорів з виховної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти

Дата: 27.10.2021 14:39
Кількість переглядів: 217

   Відбувся онлайн-семінар заступників директорів з виховної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради «Формування української громадянської ідентичності, ціннісного ставлення особистості до українського народу засобами краєзнавства з використанням веб-технологій». Захід відкрила консультант ЦПР ПП Благадир Л. І., яка ознайомила з нормативно-правовою базою виховної діяльності у закладах загальної середньої освіти. Акцентувала увагу на основних напрямках реалізації обласної та районної програм з національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки.

   Божинська О. В., заступник директора з виховної роботи Опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1» поділилася досвідом роботи з національно-патріотичного виховання через участь у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») та різних іграх з фізичного загартування дітей та учнівської молоді.

  Манойло С. І., заступник директора з виховної роботи Бірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня ім. І. А. Цюпи, показала ефективні форми і методи роботи по вивченню історії та географії Малої батьківщини, розкрила алгоритм вирішення екологічних проблем та організацію природоохоронної роботи на місцевому рівні. Родзинкою цієї зустрічі була участь учнівських пошукових загонів у презентації краєзнавчих проектів.

  Спікери семінару підготували матеріали на допомогу заступникові директора з виховної роботи закладу загальної середньої освіти, дали посилання на веб-ресурси.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень