A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Напередодні Дня Збройних сил України у спортивному залі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу імені В. П. Літвішка відбулися змагання з гандболу серед юнаків 2011-2012 років народження

Дата: 07.12.2021 10:29
Кількість переглядів: 73

Напередодні Дня Збройних сил України у спортивному залі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу імені В. П. Літвішка відбулися змагання з гандболу серед юнаків 2011-2012 років народження. Бажання продемонструвати свою спортивну підготовку та здібності виявили і команди дівчат.

Для даної вікової групи така подія стала першою на їхньому спортивному шляху. Юні спортсмени були серйозно налаштовані. Величезне задоволення від напруженої гри, заряд бадьорості та позитивні емоції отримали не тільки учасники змагань, а і батьки, які прийшли підтримати своїх дітей .

Безсумнівно, проведення спортивних змагань, є чудовою нагодою проявити себе, продемонструвати свою підготовку та досягти спортивних результатів.

Головною метою проведених змагань є: пропаганда здорового способу життя, зацікавлення до обраного виду спорту, розвиток та популяризація гандболу, скріплення дружніх стосунків серед вихованців, проведення дозвілля з користю для здоров’я.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень