A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

Дата: 21.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 87

     21 грудня 2021 року під головуванням начальника відділу освіти та молоді Світлани Чикало, за участю заступника міського голови Альони Кришталь, головних спеціалістів відділу Людмили Сідак та Володимира Бузовського, директора ЦПРПП Світлани Козаченко, консультантів ЦПРПП у залі засідань відділу освіти та молоді відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

      Присутні обговорили питання організованого проведення зимових свят і канікул та дотримання карантинних обмежень під час різдвяно-новорічних свят, виконавської дисципліни керівників закладів освіти району у 2021 році, використання енергоносіїв у закладах освіти, виконання Комплексної програми розвитку галузі освіти Зіньківської територіальної громади на 2021 рік та впровадження її на 2022 - 2025 роки та підвели підсумки роботи освітянської галузі за 2021 рік.

    Наприкінці змістовної зустрічі, Світлана Чикало подякувала за роботу та привітала колег з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажавши миру, щастя й професійних успіхів у новому році,  відзначила, що галузь освіти в громаді розвивається і нарощує свій потенціал. Спільними зусиллями вся освітянська родина рухається вперед – оновлюється матеріально-технічна база, підвищується рейтинг участі учнів у конкурсах та олімпіадах тощо. Але на цьому зупинятися не потрібно, адже працювати ще є над чим, тому впевнено та поступово потрібно рухатися вперед задля реалізації пріоритетного завдання – забезпечення якості освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень