A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Схвалили стратегію розвитку Зіньківського ліцею ім. М.К. Зерова

Дата: 16.02.2022 09:26
Кількість переглядів: 62

Як розвиватиметься ліцей ім. М.К. Зерова, обговорили на засіданні колегії відділу освіти та молоді міськвиконкому.

Освіта – у пріоритеті Зіньківської громади, адже це інвестиції в розвиток останньої. На сьогодні в рамках реформування у сфері освіти впроваджуються нові методики Нової української школи та розвиваються потужні навчальні закладів, серед яких – Зіньківський ліцей ім. М.К. Зерова.

Головна ціль процесу навчання – високий рівень знань учнів. Саме для цього необхідно створити всі умови й у матеріально-технічному забезпеченні навчального закладу, й у якості освітнього процесу та безпеки учнів. Із цією метою депутатами міської ради на засіданні сесії 28 січня були виділені кошти для проєктування робіт із пожежної безпеки Зіньківського ліцею ім. М.К. Зерова. Окрім того, для облаштування сучасного освітнього середовища в закладі вже придбано мультимедійні дошки, ноутбуки, обладнання для харчоблоку, виготовлено проєкт реконструкції останнього. Наразі членами колегії одноголосно схвалено стратегію розвитку ліцею.

– На сьогодні діти Зіньківської громади повинні бути конкурентоспроможними в сучасному житті, мати навички, які допоможуть досягти успіху в майбутньому, розвиватися, навіть навчаючись дистанційно. Я сподіваюся, що спільно ми зможемо зробити краще сьогодення наших дітей. Планів щодо розвитку Зіньківського ліцею ім. М.К. Зерова – чимало, і я впевнена, що разом ми зможемо їх втілити в життя! – наголосила заступник  Зіньківського міського голови Альона Кришталь.

За матеріалами з Фейсбук-сторінки Альони Кришталь


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень