A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Обмін досвідом

   Сьогодні новостворена Молодіжна рада працює зі своїми колегами із Решетилівки. Молодіжна рада при Решетилівській міській раді ділиться своїм досвідом. Зустріч проходить цікаво та натхненно.

15:37 29.05.2023

Із Днем вишиванки, дорогі земляки!

Колектив відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради вітає всіх зіньківців та всіх українців із нашим барвистим святом, святом краси та захисту, адже українська вишиванка – це наш оберіг, який береже національну пам’ять протягом тисячоліть та захищає кожного справжнього українця від усіх незгод світу.

12:39 18.05.2023

Проведено майстер-клас «Декорування кухонної дощечки технікою «декупаж».

Сьогодні, 26 квітня, у залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради для вчителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської територіальної громади проведено майстер-клас «Декорування кухонної дощечки технікою «декупаж».

15:05 26.04.2023

Підписали меморандуми про співпрацю між відділом освіти та молоді та керівниками місцевих ГО

З метою сприяння захисту прав та інтересів молоді, створення дієвих механізмів взаємодії громадський сектор-влада, реалізації механізмів швидкого реагування на виклики, що виникають в сфері захисту прав молоді, підтримки та реалізації проєктів та заходів, націлених на розвиток молодіжної інфраструктури, підтримки ініціатив молоді та розвитку молодіжної політики у Зіньківській громаді, підписали меморандуми про співпрацю між відділом освіти та молоді та керівниками місцевих ГО, що провадять свою діяльність у сфері молодіжної політики.

13:57 26.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень