A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Проведено майстер-клас «Декорування кухонної дощечки технікою «декупаж».

Сьогодні, 26 квітня, у залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради для вчителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської територіальної громади проведено майстер-клас «Декорування кухонної дощечки технікою «декупаж».

15:05 26.04.2023

Підписали меморандуми про співпрацю між відділом освіти та молоді та керівниками місцевих ГО

З метою сприяння захисту прав та інтересів молоді, створення дієвих механізмів взаємодії громадський сектор-влада, реалізації механізмів швидкого реагування на виклики, що виникають в сфері захисту прав молоді, підтримки та реалізації проєктів та заходів, націлених на розвиток молодіжної інфраструктури, підтримки ініціатив молоді та розвитку молодіжної політики у Зіньківській громаді, підписали меморандуми про співпрацю між відділом освіти та молоді та керівниками місцевих ГО, що провадять свою діяльність у сфері молодіжної політики.

13:57 26.04.2023

Відбувся Перший Конкурс проєктів МАН для учнів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради «ДОСЛІД = ДОСВІД»

25 квітня 2023 року, відбувся Перший Конкурс проєктів МАН для учнів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради «ДОСЛІД = ДОСВІД». Співзасновники Конкурсу – Центр професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради, КЗПО «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості», Шкільне наукове товариство Зіньківського ліцею імені М. К. Зерова «Зміна».

08:06 26.04.2023

Завершився ІІ етап (зональний) обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

         Гарні новини! Завершився ІІ етап (зональний) обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», на який свої матеріали представляли два колективи–переможці І етапу серед закладів загальної середньої освіти Зіньківської громади: екологічна агітбригада «Комет» Зіньківського ліцею імені М.К. Зерова (у номінації «Екологічна агітбригада») та екологічний театр «Екологічний крок» Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» (у номінації «Екологічний театр»).

15:48 13.04.2023

Вітаємо з перемогою!

  Завершився ІІ етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Згідно інформації на сайті ОЦЕВУМ, журі виставки-конкурсу відмітило креативні, наповнені глибоким змістом роботи, різноманітні сюжети, поєднання національних художніх традицій і сучасних технік. Переможців виставки-конкурсу визначено та буде нагороджено. Сім представників від Зіньківської територіальної громади стали переможцями. Всі вони вихованці Комунального закладу позашкільної освіти «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості».

08:35 11.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень