A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо семикласницю Пишненківської ЗОШ Злату Бойко з перемогою (І місце) в ІІІ (обласному) етапі XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

16:31 31.01.2023

УВАГА: новий конкурс!

Започатковуємо Конкурс проєктів МАН для учнів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради "ДОСЛІД = ДОСВІД".

15:45 26.01.2023

Проведено ІІ етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

14 січня 2023 року для учнів закладів загальної середньої освіти проведено ІІ етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

08:41 18.01.2023

Відбувся круглий стіл для керівників музеїв та музейних кімнат

Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради відбувся круглий стіл для керівників музеїв та музейних кімнат при закладах освіти Зіньківської територіальної громади «Сучасний шкільний музей як простір для використання інноваційних освітніх технологій. Переосмислення ролі музею в суспільстві». Ця зустріч стала творчою панорамою музейних надбань зразкового літературного музею письменників-земляків Тютюнників (керівник Вербич З. А.) та етнографічного музею (керівник Заставська М. І.) Шилівського закладу загальної середньої освіти імені Григорія і Григора Тютюників; музею «Українська світлиця» КЗ позашкільної освіти «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості» (керівник Гавриленко Л. І.); музею «Світлиця» Тарасівської гімназії (керівник Пономаренко Ю. Б.); історико-краєзнавчого музею філії «Кирило-Ганнівський ЗЗСО І-ІІ ступенів Ставківського ОНВК (керівник Пшінник Ю. В.). Учасники круглого столу висловили свої міркування як змінити зміст експозицій в сучасних умовах життя українського суспільства, як організувати роботу в музеях, щоб сформувати у дітей цілісну історичну свідомість, сприяти єднанню історії України з історією рідного краю та історією родини. Особливу увагу звернули на зміни в експозиціях у зв’язку з декомунізацією та подіями російсько-української війни. Консультант ЦПРПП Благадир Л. І. зробила аналіз нормативно-правової бази щодо діяльності музеїв при закладах освіти, познайомила із списком спеціальної літератури по оновленню музейних експозицій. Підсумки роботи підвела директор ЦПРПП С.М.Козаченко.

11:36 05.01.2023

З новорічними й різдвяними святами!

Ми так хотіли, щоб цей рік був щасливим, багатим на радощі та позитивні моменти. Проте, вийшло геть не так, як гадалось. Від посиденьок за родинним столом, до пересиджування у холодному підвалі; від відпочинку на морі, до вимушеного переселення незрозуміло, куди; від частих обіймів, до таких рідних: "зі мною все добре"... І ми ніколи цього не забудемо, і не пробачимо. Вистоїмо. Витримаємо. Не зламаємось. Живемо і будемо жити.

12:09 29.12.2022

Відбулася нарада керівників закладів освіти

22 грудня 2022 року в залі відділу освіти та молоді відбулася нарада керівників закладів освіти, на яку завітали гості – команда деканів різних факультетів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на чолі з ректором університету, доктором педагогічних наук, професором, заслуженим працівником освіти України, членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України, лауреатом Державної премії в галузі науки і техніки України Мариною Вікторівною Гриньовою.

14:49 22.12.2022

Вітаємо з досягненням!

Із метою залучення учнів до поглибленого вивчення фізики, формування науково-дослідницького світогляду, створення умов для самореалізації юних науковців Полтавщини 30 листопада 2022 року на базі Полтавської обласної Малої академії наук у форматі онлайн відбувся обласний конкурс для учнів 7-11 класів «Фізика в житті людини».

09:43 19.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень