A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

З днем працівників освіти!

    Золотими осінніми щедротами, срібним павутинням бабиного літа, визрілим сонячним промінням ступає на квітучу українську землю професійне свято – День працівників освіти!

08:54 30.09.2022

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо з Днем бібліотек!

Сьогодні, коли весь світ вміщується на екрані одного гаджета, як ніколи хочеться взяти в руки книгу та почути шурхотіння сторінок. У бібліотеках ми завжди відчуваємо спокій та гармонію саме завдяки людям, які працюють для того, щоб у наші руки попала потрібна книга.

08:36 30.09.2022

Шановні колеги – працівники закладів дошкільної освіти, щиро вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля.

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, великого терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Недарма вас називають ковалями людських душ, адже саме ви закладаєте фундамент майбутньої особистості дитини і допомагаєте зробити перші, хоча ще дитячі, кроки в цьому житті.

16:07 23.09.2022

Заклади освіти Зіньківської міської ради взяли участь у Всесвітньому дні прибирання

7 вересня 2022 року заклади освіти Зіньківської міської ради взяли участь у Всесвітньому дні прибирання - «World Cleanup Day» - під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!», виконавши такі види робіт:

11:44 20.09.2022

Про підсумки Міжнародного екологічного конкурсу «Образ природи»

Відповідно до наказу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України від 30.08.2022 №63 «Про підсумки Міжнародного екологічного конкурсу «Образ природи» у номінації «Якби не було природи, то поети її вигадали би» (вірш, оповідання) за ІІ місце дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджений Хорольський Михайло, учень Великопавлівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради.

16:58 19.09.2022

Проведено онлайн-засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури

13 вересня центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури. Засідання модерувала Олефір О.А., вчителька української мови та літератури Зіньківського опорного ліцею № 1. Під час зустрічі обговорили наступні питання: «Методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського щодо викладання української мови та літератури у 2022-2023 н.р.» (Олефір О.А.); «Власна навчальна програма з української мови та літератури для 5 класу НУШ» (Білик Ю.Г., Петренко В.М.); «Ранкові зустрічі в 5 класі НУШ: рекомендації та варіанти проведення» (Мандич Л.П.); «Уроки мови та літератури в 5 класі НУШ: практичний аспект» (Лютик О.М.). Під час зустрічі надано теоретичні та практичні рекомендації, низку корисних інструментів для навчання у цьому навчальному році щодо впровадження НУШ у базовій середній школі.

15:44 16.09.2022

Відбулося засідання педагогічної спільноти вчителів фізичної культури

15 вересня 2022 року на базі КССС «Старт» відбулося засідання педагогічної спільноти вчителів фізичної культури. В ході роботи були розглянуті питання впровадження стандартів НУШ на уроках фізичної культури та забезпечення інклюзивної освіти. Після розгляду теоретичних питань, був проведений турнір з волейболу на кубок Територіальної організації профспілки працівників освіти. З ініціативи учасників змагань, призовий фонд турніру буде перерахований на потреби ЗСУ. На завершення, вчителі взяли участь в турнірі з шахів, присвяченого дню фізичної культури та спорту, та на підтримку ЗСУ, органісований працівниками КССС «Старт».

14:46 16.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень