A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбулося засідання педагогічної спільноти вчителів історії, правознавства та громадянської освіти

13 вересня 2022 року відбулося засідання педагогічної спільноти вчителів історії, правознавства та громадянської освіти. Тема зібрання «Організація освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти з історії, правознавства, громадянської освіти у 2022-2023 навчальному році». На засіданні були розглянуті питання «Організація освітнього процесу з предметів/курсів громадянської та історичної освіти у 2022-2023 н. р.», «Зміни та оновлення навчальних програм з історії, правознавства та громадянської освіти». Постернак Н. М., Москаленко С. В, Мильченко О. М., Яценко В. М., Дінець Н. І. надали методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу за оновленими програмами та вивчення пропедевтичного курсу громадянської та історичної освіти у 5 класі НУШ. Засідання пройшло змістовно, у формі обговорення та дискусії. Члени спільноти звернули особливу увагу на національно-патріотичне виховання в умовах воєнного стану.

09:03 14.09.2022

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики та астрономії ЗЗСО

Засідання професійної спільноти вчителів фізики та астрономії ЗЗСО Зіньківської міської ради відбулося 13 вересня 2022 року в дистанційному форматі. Були розглянуті питання: "Особливості організації освітнього процесу на уроках фізики та астрономії у 2022-2023 навчальному році", "Розв′язування задач як одна з найважливіших ділянок роботи в системі навчання фізики в школі", "Фізичний інтерактивний конкурс "Левеня". Дякуємо усім учасникам та доповідачам!

08:22 14.09.2022

Проведено онлайн-засідання професійних спільнот учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти

     9 вересня 2022 року проведено онлайн-засідання професійних спільнот учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради. Під час засідань розглядалися питання: організація освітнього процесу у початковій школі у 2022-2023 навчальному році, професійний стандарт учителя. Досвідчені вчителі ділилися досвідом роботи із ряду актуальних методичних питань. По закінченню засідань прийняті рекомендації.

12:41 12.09.2022

8 вересня 2022 року в дистанційному форматі працювала професійна спільнота вчителів хімії закладів загальної середньої освіти

8 вересня 2022 року в дистанційному форматі працювала професійна спільнота вчителів хімії закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради. Було обговорено такі питання: "Методичні рекомендації щодо викладання хімії у 2022-2023 н.р.", "Формування цифрової компетентності вчителя хімії з метою підвищення якості освіти", "Урок хімії з елементами STEM – освіти", "Використання флеш-карт у навчальному процесі", "Документація вчителя хімії з безпеки життєдіяльності". Дякуємо доповідачам та усім учасникам!

16:32 08.09.2022

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради

     7 вересня 2022 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради. Крім головного питання стосовно організації освітнього процесу з математики у 2022-2023 навчальному році були розглянути і наступні питання: "Про підсумки роботи спільноти за 2022 рік та обговорення проєкту плану роботи на 2023 рік", "Підготовка до участі в обласних математичних змаганнях ім. М.В. Остроградського", "Обмін досвідом роботи зі здібними та обдарованими учнями. Підготовка учнів до олімпіад, конкурсів, турнірів". Також на засіданні були продемонстровані та обговорені приклади навчальної програми та навчального уроку у 5 класі НУШ. Висловлюємо щиру вдячність усім доповідачам та учасникам!

14:51 08.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень