A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

19 лютого 2024 року відбулося в режимі онлайн засідання професійної спільноти вчителів мистецтва

З метою пошуку нових форм і методів роботи, підвищення професійного рівня, 19 лютого 2024 року відбулося в режимі онлайн засідання професійної спільноти вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

09:43 21.02.2024

20 лютого 2024 року заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко  та директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський ознайомилися з роботою закладів освіти в Зіньківській громаді

Із колективами обговорили  проблемні моменти та шляхи їх вирішення. «Функціонування освітнього простору в умовах воєнного стану  - пріоритетне завдання. Попри війну діти з урахуванням усіх вимог безпеки мають розвиватися та здобувати знання», - підсумував Антон Чубенко.

07:58 21.02.2024

У суботу, 3 лютого 2024 року, на базі Зіньківського опорного ліцею № 1 Зіньківської міської ради вчителі початкових класів, вихователі груп продовженого дня та асистенти вчителя завершили навчання за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі

Навчання протягом життя – важлива навичка для всіх, хто прагне до самовдосконалення, зокрема для освітян. Щоб бути впевненим сучасним педагогом, важливо постійно підвищувати власний кваліфікаційний рівень.

09:31 06.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень