A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Проведено педагогічний воркшоп «Практичні аспекти використання технологій інтерактивного навчання на уроках зарубіжної літератури»

15 листопада 2023 року в залі відділу освіти під керівництвом Мотузки Валентини Петрівни, модератора професійної спільноти, вчителя зарубіжної літератури Зіньківського опорного ліцею № 1, проведено педагогічний воркшоп «Практичні аспекти використання технологій інтерактивного навчання на уроках зарубіжної літератури» для вчителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

12:10 16.11.2023

Зіньківщина проводила змагання VI Гімназіади Полтавщини з футзалу, за участі команд закладів загальної середньої освіти

     14 листопада 2023 року у спортивній залі Комунального закладу «Зіньківська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гандболу імені В.П.Літвішка Полтавської обласної ради» проведено змагання серед учнівських команд дівчат Полтавського району з футзалу.

15:59 14.11.2023

Сьогодні, 13 листопада 2023 року у залі засідань відділу освіти та молоді відбулася нарада для керівників закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів

Обговорювались питання безпеки перебування вихованців у закладах дошкільної освіти, режиму роботи, харчування, надання пропозицій для встановлення вартості харчування на 2024 рік, підвезення, наповнюваності груп та ін.

14:37 13.11.2023

Завершився І (територіальний ) етап обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти

     Дванадцять закладів освіти представили свої виступи у двох номінаціях: музично-театральне мистецтво та військово-спортивне шоу. Всі виступи носили глибокий патріотичний зміст, відповідали віковим особливостям дітей. Програми були різні по формі, але однакові по суті - любов до України, шана до героїв російсько-української війни, повага до української мови, складнощі життя в умовах воєнного стану,безмежна віра в Перемогу - головні змістові лінії учнівських виступів.

08:55 13.11.2023

Гранти, інвестиції, проєкти - все це обговорювала зіньківська молодь в рамках форуму "Грантові можливості сьогодення" ініційованого Молодіжною радою при Зіньківській міській раді сьогодні 12 листопада 2023 року

Дізналися більше про громадські, соціальні та креативні проєкти. Отримали відповіді на запитання: на що та хто може отримати гранти, форми гранту, партнерство, планування, критерії SMART. Акцентувалася увага: на що потрібно звернути увагу при формуванні гранту.

17:59 12.11.2023

10 листопада на базі відділу освіти та молоді був проведений тренінг по наданню першої психологічної допомоги в кризових ситуаціях

Тренери Роман Попович та Юлія Тютюнник відпрацювали з працівниками психологічної служби закладів освіти громади алгоритм дій з постраждалими особами в стресових станах.

15:03 10.11.2023

Організовано у дистанційному форматі майстер-клас «Використання інтерактивної дошки Jamboard для проведення «Щоденних 5 - роботи зі словами»

23 жовтня Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради організовано у дистанційному форматі майстер-клас «Використання інтерактивної дошки Jamboard для проведення «Щоденних 5 - роботи зі словами» для вчителів початкових (4-х) класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

11:14 26.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень