A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбулася зустріч учителів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради

      24 жовтня, відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, у залі відділу освіти та молоді відбулася зустріч «за круглим столом» учителів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради. Педагоги Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова розповіли про інновації в роботі закладу (заступник директора Ірина Миколаївна Леонтій) та представили увазі колег освітню систему Анжеліки Цимбалару «Світ чекає крилатих», за якою нині працює один із 4-х класів ліцею. Класовод Світлана Володимирівна Ковтонюк поділилася більш ніж трирічним досвідом роботи за цією надзвичайно цікавою та прогресивною системою, основні принципи якої:

08:37 25.10.2023

Відбулося засідання професійної спільноти працівників психологічної служби

20 вересня на базі інклюзивно-ресурсного центру відбулося засідання професійної спільноти працівників психологічної служби. Практичні психологи, соціальні педагоги та фахівці ІРЦ розглянули заплановані питання, обговорили нагальні проблеми та визначили головні орієнтири діяльності психологічної служби громади в новому навчальному році.

11:23 21.09.2023

Заклади освіти Зіньківської громади в кількості більше 700 учасників активно долучилися до заходів в ході проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

    Силами учнівських та педагогічних колективів прибрані території закладів освіти, прилеглі до них території, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, стадіони, береги водойм. Загальна площа, звільнена від сміття, становить близько 57 250 кв.м. Ліквідоване одне сміттєзвалище, площею 4 кв.м. Зібрано близько 3800 кг сміття, яке було відсортоване та відправлене на утилізацію. В ході прибирання екоактивісти зібрали та закомпостували 5 куб.м рослинних решток. У пункти гуманітарної допомоги (або ВПО) передали 217 кг речей. В ході цифрового прибирання було очищено 855 Гб інформації.

13:25 20.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень