A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Робоча поїздка

Дата: 26.07.2017 10:22
Кількість переглядів: 132

     25 липня 2017 року з робочою поїздкою у Зіньківському районі перебували  Харченко Олена Вікторівна, директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та Кушпіль Ангеліна Володимирівна, начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації. Вони відвідали відділ освіти, Зіньківську районну раду, Бірківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів ім. І.А.Цюпи та Бірківський дошкільний навчальний заклад дитячий садок «Ялиночка».

     У Бірківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. І.А.Цюпи відбулася зустріч з трудовим колективом навчального закладу. На зустрічі активно обговорювалося питання про звільнення директора школи Стребка Р.В. із займаної посади в зв’язку із закінченням терміну дії контракту. Після виступу всих бажаючих директор Департаменту освіти і науки відмітила, що дане питання повинно вирішуватися на рівні відділу освіти та депутатського корпусу районної ради з урахуванням думки трудового колективу.

     У Бірківському дошкільному навчальному закладі «Ялиночка» Харченко Олену Вікторівну цікавило питання відвідування дітьми виховного закладу та доцільність відкриття другої групи. Відділу освіти було дано доручення проаналізувати контингенти дітей дошкільного віку  на найближчі 5 років та подати узагальнену інформацію з пропозиціями до Департаменту освіти і науки.

     Підсумовуючи результати поїздки Олена Вікторівна відмітила належну роботу депутатського корпусу Зіньківської районної ради, відділу освіти по підготовці до нового навчального року, проведенню поточних та капітальних ремонтів навчальних закладів та ін.

     Також Олена Вікторівна повідомила про виділення коштів до кінця 2017 року для придбання  одного шкільного автобуса та чотирьох  кабінетів природничого циклу для навчальних закладів району, на умовах співфінансування.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень