A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбулися групові зустрічі з циклу "Психологічна стійкість. Турбота про ментальне здоров'я"

19 квітня за участі педагогічних працівників закладів освіти Зіньківської міської ради відбулися групові зустрічі з циклу "Психологічна стійкість. Турбота про ментальне здоров'я" на тему «Актуально в часі війни: профілактика синдрому вигорання у спеціалістів допомагаючих професій» у рамках проєкту "Зупинка:Я". Проєкт "Зупинка: Я" впроваджується громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Метою заняття є запобігання емоційному виснаженню; активізація ресурсів; посилення внутрішнього потенціалу; слідування шляхом відновлення.

16:38 19.04.2024

29 березня 2024 року відбулась чергова нарада керівників закладів освіти

З порядком надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2024 році ознайомила Світлана Чикало. Про підсумки І етапу конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти інформував Анатолій Удовиченко. Людмила Хорошун проаналізувала стан виконавської дисципліни. Світлана Козаченко ознайомила з програмою СЕЕН.

15:11 29.03.2024

Проведено майстер-клас «Як зробити навчальний процес у початковій школі цікавим та ефективним» для вчителів початкових (3-х) класів

27 березня 2024 року в залі відділу освіти під керівництвом Липенко Тамари Володимирівни, модератора професійної спільноти, вчителя початкових класів Зіньківського опорного ліцею імені М.К.Зерова, проведено майстер-клас «Як зробити навчальний процес у початковій школі цікавим та ефективним» для вчителів початкових (3-х) класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

11:16 28.03.2024

Майстер-клас для вчителів хімії

26 березня відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників та плану роботи професійної спільноти вчителів хімії ЗЗСО Зіньківської громади на базі Зіньківського опорного ліцею №1 вчителями хімії Зіньківського опорного ліцею №1 Ольховою Валерією Анатоліївною та Горбась Людмилою Василівною був проведений майстер-клас для вчителів хімії на тему «Знайомство з цифровою лабораторією Einstein та її використання на уроках хімії». Учасники ознайомилися з особливостями використання лабораторного комплексу на уроках хімії, отримали рекомендації по практичному застосуванню даного обладнання.

14:23 26.03.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

25 березня відбулися завершальні змагання в рамках територіального етапу всеукраїнських учнівських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", змагання зі спортивного орієнтування. ІІІ місце посіла команда учнів Ставківський опорний навчально-виховний комплекс "зош І-ІІІ ст-днз" , ІІ місце посіла команда Зіньківський опорний ліцей ім. М.К.Зерова , а перемогу в черговий раз здобула команда Зіньківський опорний ліцей №1 Зіньківської міської ради .

07:59 26.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень