A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

У суботу, 3 лютого 2024 року, на базі Зіньківського опорного ліцею № 1 Зіньківської міської ради вчителі початкових класів, вихователі груп продовженого дня та асистенти вчителя завершили навчання за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі

Навчання протягом життя – важлива навичка для всіх, хто прагне до самовдосконалення, зокрема для освітян. Щоб бути впевненим сучасним педагогом, важливо постійно підвищувати власний кваліфікаційний рівень.

09:31 06.02.2024

25 січня 2024 року відбулася нарада керівників закладів освіти

Розглядали питання про перспективи ЗНО (НМТ) / ДПА у 2024 році, про реалізацію Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, про підсумки участі закладів освіти у заходах еколого-натуралістичного спрямування протягом 2023 року та інші.

08:49 26.01.2024

Вчителі початкових класів Зіньківської ТГ підвищували кваліфікацію за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

3-4 січня 2024 року на базі Зіньківського опорного ліцею N 1 Зіньківської міської ради вчителі початкових класів Зіньківської ТГ підвищували кваліфікацію за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Діяльнісно спілкувалися та обговорювали теми й поняття: діяльнісний підхід, ефективність педагогічних стратегій НУШ, можливості ШІ та Google-Карти для освітнього процесу, освітні втрати й розриви, що таке благополуччя, що повинен містити «наплічник педагога»…

10:48 05.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень