A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін

22 лютого 2024 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді Зіньківської міської ради була організована онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін.

17:13 23.02.2024

21 лютого 2024 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики

21 лютого 2024 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики закладів загальної середньої освіти Зіньківської громади, на якому були розглянуті та обговорені такі питання: "Затвердження плану роботи професійної спільноти вчителів математики на 2024 рік", "Про результати участі учнів громади в предметних олімпіадах, конкурсах та змаганнях" (Тесля Л.І.), "Впровадження Концепції Нової Української Школи у базовій середній освіті. Обговорення навчальних модельних програм з математики для 7-9 класів НУШ" (Нос К.А., Запорожченко О.П., Артеменко О.Ю.), "З досвіду роботи. Творчі звіти вчителів, які атестуються у 2024 році на вищу кваліфікаційну категорію" (Подорога Л.І., Безпала Н.О.), "Підготовка до участі учнів у Міжнародному математичному конкурсі Кенгуру" (Подорога Л.І.), "Особливості проведення НМТ у 2024 році. Структура сертифікаційної роботи з математики та рекомендації щодо якісної підготовки учнів" (Корба Н.М.), "Сертифікація вчителів. Вимоги та рекомендації для успішного проходження" (Кардаш В.В.)

09:49 22.02.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів географії закладів загальної середньої освіти

Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді Зіньківської міської ради 20 лютого 2024 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів географії закладів загальної середньої освіти.

08:19 22.02.2024

19 лютого 2024 року відбулося в режимі онлайн засідання професійної спільноти вчителів мистецтва

З метою пошуку нових форм і методів роботи, підвищення професійного рівня, 19 лютого 2024 року відбулося в режимі онлайн засідання професійної спільноти вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

09:43 21.02.2024

20 лютого 2024 року заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко  та директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський ознайомилися з роботою закладів освіти в Зіньківській громаді

Із колективами обговорили  проблемні моменти та шляхи їх вирішення. «Функціонування освітнього простору в умовах воєнного стану  - пріоритетне завдання. Попри війну діти з урахуванням усіх вимог безпеки мають розвиватися та здобувати знання», - підсумував Антон Чубенко.

07:58 21.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень