A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

26 грудня 2023 року у залі засідань відділу освіти та молоді відбулася нарада керівників закладів освіти

Про виконання Комплексної програми розвитку освітньої галузі Зіньківської ТГ за 2023 рік та впрвадження Програми розвитку галузі освіти на 2022-2024 роки інформувала начальник відділу освіти та молоді Світлана Чикало.

14:00 26.12.2023

Для вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради проведено майстер-клас «Моделювання та оздоблення вишиванки із паперу».

Днями у залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради для вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради проведено майстер-клас «Моделювання та оздоблення вишиванки із паперу».

13:56 26.12.2023

З Різдвяно-новорічними святами!

     Різдво і Новий рік – це час для надії та дива! Українці мають віру в це впродовж усієї своєї історії, а цього року знову вкотре не припиняють вчити цьому весь світ. 2023 рік, так само, як і попередній, став періодом безлічі викликів, і ми гідно долаємо всі випробування. Різдвяно-новорічні свята зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – кожного українця, який наближає довгоочікувану, спільну мрію. 

07:39 25.12.2023

Цікаві завдання для дітей на новорічні свята

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує батькам новорічні робочі зошити «Зимових завдань», які допоможуть дорослим грамотно організувати дозвілля дитини на новорічні та різдвяні свята, а малечі – цікаво й корисно провести канікули.

09:22 21.12.2023

Проведено семінар-тренінг для учителів громади фахівцями Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

Діагностика та компенсація навчальних втрат — предмет семінару-тренінгу, який провели Олександр Чернобель, Ірина Тутак, фахівці Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, для учителів Зіньківської громади. Захід нещодавно відбувся на базі Зіньківського опорного ліцею ім.М.К.Зерова.

09:00 21.12.2023

Проведено семінар-практикум для адміністраторів-дошкільників

Нещодавно Ірина Бутко, фахівчиня управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, провела семінар-практикум щодо самооцінювання освітніх і управлінських процесів для адміністраторів-дошкільників Зіньківської громади на базі Зіньківського закладу дошкільної освіти №1  «Ромашка».

08:51 21.12.2023

УСПІШНИЙ ПЕРШИЙ КРОК ЮНИХ НАУКОВЦІВ

З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді та створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації 19 грудня 2023 року був проведений І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт серед учнів-членів МАН закладів освіти Зіньківської міської ради. Організаційно-методичний супровід конкурсу здійснили Центр професійного розвитку педагогічних працівників і методист КЗПО «Зіньківський БДтаЮТ» Олена Максакова.

08:31 21.12.2023

Пройшов ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

З метою утвердження статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу 16 грудня 2023 року у приміщенні Зіньківського опорного ліцею ім. М.К.Зерова пройшов ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

13:40 18.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень