A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

   З 1 по 22 жовтня відбулася реєстрація на конкурс «Учитель року-2018».

Дата: 05.12.2017 14:10
Кількість переглядів: 109

  

     З 1 по 22 жовтня відбулася реєстрація на конкурс «Учитель року-2018».

     Конкурс має на меті виявити педагогів, готових до реформування освіти. За словами заступника міністра освіти Павла Хобзея, конкурс є важливим для МОН, оскільки він проходить у передстартовий рік для реформи Нова українська школа.

     «Ми розуміємо, що зміни в школі відбудуться тоді, коли зміниться учитель, і цей конкурс має допомогти нам виявити проактивних педагогів, тих, хто готовий до змін уже зараз», - наголосив заступник міністра.

     Цьогоріч змагання проходять у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».

     Вперше конкурсантів реєстрували на єдиній платформі, що надана компанією «Майкрософт Україна».

     Бажання взяти участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»виявили три вчителі: у номінації «Українська мова та література»- Петренко Валентина Михайлівна (Пишненківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), у номінації «Фізика» - Фесун Тетяна Василівна (Тарасівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) і Чорногор Аліна Вікторівна (Зіньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2). У цьому році районний тур конкурсу відбувся 1 грудня на базі опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської районної ради Полтавської області».

     Під час конкурсу всі учасники показали себе фахівцями своєї справи, здатними реалізовувати як традиційні форми і методи навчання, так і новітні освітні технології.

     За підсумками І туру переможцем стала Чорногор Аліна Вікторівна. Лауреатами визначено Петренко Валентину Михайлівну та Фесун Тетяну Василівну.

     Учасники конкурсу нагороджені дипломами та грошовими преміями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень