A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Увага! Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України!

Дата: 21.01.2021 14:20
Кількість переглядів: 142

Новини - Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1333 ,,Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України” (зі змінами), відповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 05.01.2021 № 52/3.3 щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України,  повідомляємо про можливість подання в термін до 1 березня 2021 року пропозицій щодо кандидатів на присудження Премії. Документи кандидатів мають бути оформлені в установленому порядку відповідно до п. 7 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України та надіслані на поштову адресу: вул. Еспланадна 42, каб. 313а, м. Київ, 01601.

     Просимо звернути увагу на те, що Премія присуджується за досягнення протягом 2020 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки). Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

     За більш детальною інформацією переходьте за посиланням:

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/54048

   Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії за телефоном (044) 284 30 26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень