A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

«Стрімкий м’яч» з гандболу

Дата: 23.01.2020 15:03
Кількість переглядів: 118

     10 жовтня 2019 року стартував І етап чемпіонату України «Стрімкий м’яч» з гандболу серед юнаків 2007 року народження. Відбіркові ігри проводилися одночасно у чотирьох містах: у Харкові,  Луцьку, Запоріжжі та Мелітополі. Для участі у змаганнях заявилися 19 команд з різних куточків України, зокрема і команда юнаків Зіньківської СДЮСШОР 2007 р. н.   Команди були розподілені на 4 підгрупи.  ІІ тур змагань проводився з 31 жовтня по 04 листопада 2019 року у Кривому Розі та Чорноморську, в якому відбулися з’їзні тури по підгрупах «А» з «Б», «С» з «D». Після завершення двох відбіркових етапів команда юнаків Зіньківської СДЮСШОР 2007 р. н. на 3-му місці у турнірній таблиці результатів.   

     18 січня 2020 року у смт. Маневичі Волинської обл., Києві, Полтаві та смт. Доманівці Миколаївської обл. завершилися треті етапи чемпіонату. ІІІ відбірковий тур -  ігри за 1-8 та 9-18 місця. Даний етап дає можливість визначити, за які місця команди боротимуться у фіналі.

     Вихованці тренера-викладача Зіньківської СДЮСШОР Дмитра Журавля, за підсумками третього етапу, увійшли до першої четвірки команд фіналістів. Отже, у фіналі, який відбудеться наприкінці березня 2020 року, боротимуться за 1-4 місце.

     Команду юнаків Зіньківської СДЮСШОР з гандболу ім. В. П. Літвішка представляли: Бутенко Дмитро, Тоцький Антон, Білан Артем, Удовиченко Артем, Блажко Артем, Бражник Антон, Ховрат Сергій, Рудь Єгор, Ярошенко Валентин.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень