A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбувся семінар директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 26.03.2018 16:11
Кількість переглядів: 108

     20.03.2018  на базі Ставківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» відбувся семінар директорів закладів загальної середньої освіти на тему: «Інтегроване навчання: тематичний і діяльнісний підхід».

     Метою семінару було ознайомити директорів із процесом реалізації Концепції Нової української школи, Державного стандарту початкової освіти у 2018-2019 навчальному році.

     Відкрили семінар директор КУ «Зіньківський РМЦ» Ниценко Л.М. та директор Ставківського НВК Перепелиця Н.І. Потім Ниценко Л.М. провела заняття з елементами тренінгу «Інтегроване навчання як освітній пазл», в ході якого директори ознайомилися з вправами, які можна використовувати у процесі інтегрованого навчання та апробували їх.

     Практичні заняття показали вчителі Ставківського НВК. В 11 класі вчителі Дінець Н.І. та Сиволога М.В. провели бінарний урок «Життєвий подвиг Василя Стуса». Інтегрований урок дала Каша Л.І., вчитель початкових класів, на тему «Жива природа» у 1 класі.

     В ході презентації навчального закладу, учасники семінару ознайомилися з роботою педагога-організатора Хижної О.В., вихованці якої є призерами та переможцями різноманітних районних конкурсів. Також мали змогу поспілкуватися з головою сільської ради Бараном В.В., який спільно з депутатським корпусом надає матеріальну допомогу закладу освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень