A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

Дата: 02.03.2021 13:03
Кількість переглядів: 172

1 березня 2021 року, у заочному форматі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» серед учнівської молоді закладів освіти Зіньківської територіальної громади. Були представлені 9 конкурсних робіт, із них 7 у номінації «Екологічна агітбригада» та 2 в номінації «Екологічний театр». Усі роботи були цікавими, змістовними та відповідали цьогорічній темі конкурсу «Атака вірусів. Врятуй планету!».

Рішенням оргкомітету та журі з проведення І етапу конкурсу були визначені переможці. У номінації «Екологічний театр» перше місце здобув театр «Екологічний крок» Ставківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». У номінації «Екологічна агітбригада» – колектив екологічної просвіти «Екологічний патруль» Опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1».

Дякуємо всім учасникам за небайдужість та активну життєву позицію в царині охорони довкілля, а переможцям бажаємо наснаги й перемоги в зональному етапі й потім – у обласному!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень