A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулися зміни у порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.

Дата: 29.07.2021 14:03
Кількість переглядів: 682

 

У зв’язку з останніми змінами в законодавстві, відбулися зміни й у порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.

Зокрема, відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (25.04.2019 року), окремі норми якого набули чинності 16.07.2021 року, претендент на посаду директора школи повинен подати конкурсній комісії сертифікат про рівень володіння державною мовою.

Щоб отримати цей сертифікат, необхідно скласти іспит, а для цього слід зареєструватися в Національній комісії зі стандартів державної мови.

Інформацію про реєстрацію, час і місце складання іспитів можна знайти на сторінці ФБ https://www.facebook.com/mova.standard/

Зверніть увагу, що такі іспити тривають тільки два тижні, користуються великою популярністю й устигнути зареєструватися на них досить складно (бажано розпочинати точно о 8.30).

Важливо: під час реєстрації на іспит будьте дуже уважні, адже заповнені у формі заявки дані коригуванню не підлягають. Змінити обрані час і місце неможливо. Якщо особа не з’явилася на іспит відповідно до поданої заявки, повторно скласти іспит вона зможе лише через 4 місяці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень