A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулася перевірка готовності закладів освіти Зіньківської громади до початку нового навчального року

Дата: 20.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 62

    Уже традиційно, у серпні кожного року, відбувається перевірка готовності закладів освіти Зіньківської громади до початку нового навчального року.

     З 16 по 19 серпня 2021 року робочою групою здійснено огляд об’єктів освіти Зіньківщини.

     Перевірялась дидактична база навчальних кабінетів, оновлення наочності в класних кімнатах, коридорах, шкільних музеях та бібліотеках, матеріально-технічний стан спортивних споруд, дотримання вимог протипожежних та протиепідемічних заходів, створення безпечних умов для життя і здоров’я дітей, учнів та співробітників в закладах освіти району. Особлива увага приділяється підготовці початкової ланки до впровадження концепції Нової української школи. Педагоги та всі працівники закладів освіти наполегливо, сумлінно та творчо виконують свою роботу для того, щоб вже незабаром гостинно зустріти дітей  у стінах оновлених, комфортних та безпечних шкіл та садочків.

     У цілому комісія відмічає належний рівень підготовки закладів освіти району до початку нового 2021/2022 навчального року. За результатами огляду готовності закладів освіти оформлені відповідні  акти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень