A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Проведено онлайн-семінар на тему: «Використання творчості Григора Тютюнника і музею письменників-земляків в освітньому процесі в контексті реалізації концепції Нової української школи»

Дата: 03.12.2021 11:05
Кількість переглядів: 92

2 грудня 2021 року з метою відзначення 90-річчя від дня народження письменника-земляка Григора Тютюнника та популяризації його творчості Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-семінар на тему: «Використання творчості Григора Тютюнника і музею письменників-земляків в освітньому процесі в контексті реалізації концепції Нової української школи».

Онлайн-семінар проходив на платформі ZOOM. У заході взяли участь учителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Зіньківської територіальної громади. Вела семінар Олефір О.А., керівник професійної спільноти вчителів.

У рамках семінару досвідчені вчителі Шилівського закладу загальної середньої освіти ім. Григорія і Григора Тютюнників - Вербич З.А., Заставська М.І., Олефір А.І.- показали процес взаємодії школи і кімнати-музею письменників-земляків під час освітнього процесу та форми музейної комунікації у навчанні. Про інноваційні підходи до вивчення творчості Григора Тютюнника розповіла Лютик О.М., вчитель філії «Власівська з/о школа І-ІІ ступенів».

Для учасників семінару проведено відеоекскурсії до музею етнографії та кімнати-музею письменників-земляків Шилівського закладу загальної середньої освіти ім. Григорія і Григора Тютюнників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень