A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 22.12.2022 14:49
Кількість переглядів: 30

22 грудня 2022 року в залі відділу освіти та молоді відбулася нарада керівників закладів освіти, на яку завітали гості – команда деканів різних факультетів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на чолі з ректором університету, доктором педагогічних наук, професором, заслуженим працівником освіти України, членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України, лауреатом Державної премії в галузі науки і техніки України Мариною Вікторівною Гриньовою.

Також на нараду завітав Зіньківський міський голова Сергій Миколайович Максименко, який разом із М.В.Гриньовою підписав меморандум про співпрацю між Зіньківською міською радою та ПНПУ імені В. Г. Короленка.

У режимі zoom-конференції до наради приєдналися одинадцятикласники та вчителі ЗЗСО нашої громади, до яких в основному й зверталися гості, запрошуючи на навчання до свого університету, адже випускники шкіл планують подальше життя, здобуття фаху, а педагогічні працівники постійно підвищують кваліфікацію та можуть і здобути нову спеціальність.

Перед присутніми виступив кожний гість, розкриваючи переваги свого факультету та фахових знань і вмінь, які там можна здобути. Усі наголошували, що в ПНПУ можна навчатися й на педагогічних, і на непедагогічних спеціальностях, що значно розширює вибір абітурієнтів. Зіньківські учні та вчителі дізналися про особливості роботи приймальної комісії ПНПУ, умови вступу; умови, які створені в університеті для навчання, дозвілля та проживання студентів.

Начальник відділу освіти та молоді Світлана Володимирівна Чикало щиро подякувала гостям за цікаву й корисну інформацію, за подарунки-книги та висловила спільну думку освітян Зіньківщини, що ПНПУ імені В. Г. Короленка був і залишається одним із найкращих закладів вищої освіти України, центром і опорою полтавської педагогіки, джерелом висококваліфікованих учительських кадрів для наших закладів освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень