A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Проведено засідання професійних спільнот учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, початкових класів, мистецтва та бібліотекарів

Дата: 20.02.2023 11:12
Кількість переглядів: 22

Відповідно до плану Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради проведено засідання професійних спільнот учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, початкових класів, мистецтва та бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

Під час засідань учасники мали змогу ознайомитися із досвідом роботи учителів, що атестуються у 2023 році, обговорили ряд питань, пов’язаних з підвищенням ефективності освітнього процесу: «Використання інтерактивних платформ та сервісів під час дистанційного та змішаного навчання» (Кечеджі В.І.), «Моделювання уроків з використанням інформаційно-комунікаційних технологій на уроках образотворчого мистецтва» (Петраченко Н.І.), «Формування навичок швидкого читання в учнів початкових класів» (Мирошниченко С.В.). Вчителі початкових класів Мильченко Н.М. та Сергієнко В.М. розповіли про проходження сертифікації.

Шкільні бібліотекарі розглянули питання: «Шкільна бібліотека:адаптація до нових реалій, визначення пріоритетів роботи в умовах дистанційного та змішаного навчання» (Дубина О.М.), «Комплектування фонду шкільної бібліотеки в умовах воєнного стану» (Сичова В.М.), «Художня література як засіб психологічної допомоги дітям під час війни» (Коваленко Л.В.).

Зустрічі професійних спільнот пройшли продуктивно. Це дало можливість учасникам отримати свіжі ідеї для подальшої роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень