A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Розпочинаємо прийом заяв від молоді, які бажають увійти до складу Молодіжної ради при Зіньківській міській раді.

Дата: 10.04.2023 14:27
Кількість переглядів: 11

Немає опису світлини.

До уваги активної молоді Зіньківської громади!

Розпочинаємо прийом заяв від молоді, які бажають увійти до складу Молодіжної ради при Зіньківській міській раді.

Заяви прийматимуться з 10 до 28 квітня 2023 року з 8.00 до 17.00 години у відділі освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради за адресою: 38100, Полтавська область, місто Зіньків, вулиця Воздвиженська, будинок 63.

Відповідальна особа: Хорошун Людмила Сергіївна, тел.0509241019, e-mail: sidak.ludmila74@gmail.com.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

- представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Зіньківської територіальної громади (один представник від громадського обʼєднання).

- представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (один представник від закладу освіти).

- особами, реєстрацією місця проживання яких є населені пункти Зіньківської територіальної громади, які делегуються до складу Молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про Молодіжну раду (активна молода людина, яка заручається не менше ніж 10 представниками молоді громади).

- представниками молодіжних центрів із правом дорадчого голосу.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Зіньківській міській раді відбудуться 18 травня 2023 року о 15.00 годині у залі засідань відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради за адресою: 38100, Полтавська область, місто Зіньків, вулиця Воздвиженська, будинок 63.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства або від молоді реєстрацією місця проживання яких є населені пункти Зіньківської територіальної громади (у разі, коли молода особа подає заяву самостійно).

Для представників інститутів громадянського суспільства до заяви додаються:

- прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом до складу Молодіжної ради;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- мотиваційний лист.

Для молоді реєстрацією місця проживання яких є населені пункти Зіньківської територіальної громади до заяви додаються:

- біографічна довідка із зазначенням прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), посади, місця роботи (за наявності), контактної інформації;

- підписний лист із зібраними підписами жителів відповідного населеного пункту про підтримку кандидата від відповідної адміністративно-територіальної одиниці;

- мотиваційний лист.

Підписний лист повинен містити такі дані: суть питання, яке порушується кандидатом; порядковий номер особи, яка підписує лист; прізвище, власне ім’я та по батькові (за наявності) особи, яка підписує лист; дату, місяць та рік народження особи, яка підписує лист; адресу реєстрації місця проживання особи, яка підписує лист; контактний номер телефону особи, яка підписує лист; особистий підпис; дату підписання. Підписантів повинно бут не менше 10 осіб.

Чекаємо.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень