A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відповідно до плану роботи ЦПР ПП, учителі іноземних мов ЗЗСО Зіньківської міської ради відвідали мальовничу та привітну Шилівку

Дата: 14.06.2023 15:38
Кількість переглядів: 21

Сьогодні, 14 червня, відповідно до плану роботи ЦПР ПП, учителі іноземних мов ЗЗСО Зіньківської міської ради відвідали мальовничу та привітну Шилівку, де їх гостинно прийняла школа імені видатних українських письменників, Шевченківських лауреатів Григорія і Григора Тютюнників.

Учитель іноземної мови та завідувачка шкільного етнографічного музею Марина Іванівна Заставська провела для колег методичну екскурсію АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ, присвячену впровадженню діяльнісного підходу в навчання іноземних мов школярів НУШ.

Учителі відвідали шкільні музеї: етнографічний та зразковий літературний музей братів Тютюнників. Також побували на ключових локаціях маршруту «Стежками братів Тютюнників».

У ході екскурсії та після неї вчителі ставили питання, обмінювалися враженнями й досвідом щодо поєднання краєзнавчої роботи з викладанням іноземних мов у світлі інтеграції України в європейський культурний простір.

Директор ЦПР ПП Світлана Козаченко вручила М.І.Заставській подяку від відділу освіти та молоді й сертифікат, який засвідчує, що вчителька провела такий великий методичний захід. Сертифікати про участь у цій екскурсії отримають усі її учасники.

Учителі отримали багато нових знань, чудові враження та неймовірне задоволення від екскурсії й дружнього спілкування з колегами. Величезна вдячність – Марині Іванівні та колективу Шилівської школи, особливо директору В.Г.Костирко, заступникам З.А.Вербич (яка очолює зразковий літературний музей) і Н.В.Старостенко.

Із вражень учителів: «Це було найкраще методоб’єднання в моєму житті!».

Дякуємо ЗСУ за можливість учитися й працювати.

Слава Україні! Слава нашим героям!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень