A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Заклади освіти Зіньківської громади в кількості більше 700 учасників активно долучилися до заходів в ході проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Дата: 20.09.2023 13:25
Кількість переглядів: 6

    Силами учнівських та педагогічних колективів прибрані території закладів освіти, прилеглі до них території, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, стадіони, береги водойм. Загальна площа, звільнена від сміття, становить близько 57 250 кв.м. Ліквідоване одне сміттєзвалище, площею 4 кв.м. Зібрано близько 3800 кг сміття, яке було відсортоване та відправлене на утилізацію. В ході прибирання екоактивісти зібрали та закомпостували 5 куб.м рослинних решток. У пункти гуманітарної допомоги (або ВПО) передали 217 кг речей. В ході цифрового прибирання було очищено 855 Гб інформації.

    Також у цей день в закладах освіти здійснювалися і інші активності, а саме: виконувалися земляні роботи при будівництві шкільного укриття, надавалася допомога у впорядкуванні місць загального користування громади, проводився ямковий ремонт доріг біля закладу освіти, проводилися акції зі збору пластикових кришок та відпрацьованих елементів живлення.

     І пам'ятаємо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень