A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулася зустріч учителів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради

Дата: 25.10.2023 08:37
Кількість переглядів: 11

      24 жовтня, відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, у залі відділу освіти та молоді відбулася зустріч «за круглим столом» учителів початкових класів ЗЗСО Зіньківської міської ради. Педагоги Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова розповіли про інновації в роботі закладу (заступник директора Ірина Миколаївна Леонтій) та представили увазі колег освітню систему Анжеліки Цимбалару «Світ чекає крилатих», за якою нині працює один із 4-х класів ліцею. Класовод Світлана Володимирівна Ковтонюк поділилася більш ніж трирічним досвідом роботи за цією надзвичайно цікавою та прогресивною системою, основні принципи якої:

     1) здоров’я дитини – на першому місці;

     2) вчитися легко – коли вчитися цікаво.

     Система приваблює самим підходом до навчання як до гри й водночас цікавої роботи, що побудована на глибокій інтеграції предметів.

      Колеги захоплено слухали розповідь та зацікавлено знайомилися з матеріалами, які вчитель і учні використовують у процесі навчання. А потім було багато запитань, що переросли в колективне обговорення методики викладання й інших освітніх проблем.

      Було цікаво, дружньо, корисно!

      Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати!

      Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень