A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Завершився І (територіальний ) етап обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Дата: 13.11.2023 08:55
Кількість переглядів: 16

     Дванадцять закладів освіти представили свої виступи у двох номінаціях: музично-театральне мистецтво та військово-спортивне шоу. Всі виступи носили глибокий патріотичний зміст, відповідали віковим особливостям дітей. Програми були різні по формі, але однакові по суті - любов до України, шана до героїв російсько-української війни, повага до української мови, складнощі життя в умовах воєнного стану,безмежна віра в Перемогу - головні змістові лінії учнівських виступів.

     Перше місце у номінації «Музично-театральне мистецтво» посіла команда учнів Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова та вихованців КЗ позашкільної освіти «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості».

     У номінації «Військово-спортивне шоу» у ІІ етапі обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання представлятиме рій «Сагайдачники» Зіньківського опорного ліцею №1.

     ІІ місце у конкурсі зайняли команда Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий дошкільний заклад» і філії - «Бірківська гімназія» та «Бобрівницька гімназія» Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова.

   На ІІІ місці учнівські колективи філій «Тарасівська гімназія» та «Шенгаріївська гімназія» Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова, «Дейкалівська гімназія» Зіньківського опорного ліцею №1.

     Журі конкурсу відзначило змістовні програми учнівських колективів філій «Проценківська гімназія» та «Лютенсько-Будищанська гімназія» Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова та філії «Великопавлівська гімназія» Зіньківського опорного ліцею №1.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень