A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

ВИСЛОВЛЮЄМО СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ ВАСИЛИНКИ П.Є.

Дата: 18.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 10

      Важко і неприродно усвідомлювати, що закінчився земний шлях нашого колеги Петра Євсейовича Василинки.  Значну частину свого життя  він присвятив освіті Зіньківщини.

        Петро Євсейович народився 07 серпня 1950 року.

     Навчався у Власівській восьмирічній та Дейкалівській середній школах.

     Продовжив здобувати освіту у Полтавському державному педагогічному інституті на фізико-математичному факультеті, який закінчив у 1973 році з відзнакою.

       Здобувши вищу освіту працював учителем, та заступником директора Дейкалівської середньої школи, а з 01 грудня 1975 року переведений на посаду інспектора шкіл Зіньківської районного відділу народної освіти. В період з 1992 по 1994 роки – завідувач відділу освіти

   З 1995 року очолював Зіньківську районну раду, в подальшому – Зіньківську районну державну адміністрацію.

       Трудову діяльність Петро Євсейович завершив заступником начальника відділу освіти Зіньківської районної державної адміністрації 06 серпня 2010 року.

       За плідну працю на педагогічній ниві відзначений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України».    

    Петро Євсейович був професійний організатор, умів поєднати адміністрування освітянської галузі і навчальний процес, постійно працював над його вдосконаленням. Під керівництвом Петра Євсейовича розвивалась освітня галузь, зміцнювалась матеріальна база закладів освіти, вирішувалось багато питань освітянського життя. Всі, хто працював поряд і знали, його ближче, відзначали його  ерудицію, компетентність і гострий розум. Петро Євсейович був відкритий для людей, і вони йшли до нього з різними проблемами  – хто за порадою, хто за допомогою. Він завжди допомагав як міг.

      Ми – колеги Петра Євсейовича, пам’ятаємо його як людину слова, він ніколи не давав порожніх обіцянок, не приймав поспішних рішень, все було мудро і виважено.

     Про Петра Євсейовича можна з впевненістю сказати, що він пройшов своєю дорогою і був на своєму місці. І ми, його колеги, дякуємо долі, що працювали поряд з ним.

     Висловлюємо щирі співчуття Зої Василівні і всій родині Петра Євсейовича. Світла пам'ять про нього завжди житиме в наших серцях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень