A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

У суботу, 3 лютого 2024 року, на базі Зіньківського опорного ліцею № 1 Зіньківської міської ради вчителі початкових класів, вихователі груп продовженого дня та асистенти вчителя завершили навчання за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі

Дата: 06.02.2024 09:31
Кількість переглядів: 5

Навчання протягом життя – важлива навичка для всіх, хто прагне до самовдосконалення, зокрема для освітян. Щоб бути впевненим сучасним педагогом, важливо постійно підвищувати власний кваліфікаційний рівень.

Учителі працювали з Капустянською Світланою Іванівною, регіональним тренером, яка продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процес, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб з урахуванням освітнього контексту.

Під час тренінгу педагоги розглянули низку важливих питань: «Діяльнісний підхід в освіті», «Характеристики діяльнісного підходу», «Освітні розриви і втрати», «Сутність та складові поняття «благополуччя» дитини», «Проєктне навчання», «Агентність дитини».

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Вчителі активно включалися в роботу, творчо підходили до виконання поставлених завдань, ділилися досвідом роботи.

Дякуємо Світлані Іванівні за можливість наповнити свою педагогічно-методичну скарбничку новими знаннями, за цікавий і змістовний матеріал тренінгу, за щире і приємне спілкування, а також адміністрації ліцею за створені прекрасні умови для роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень